Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Επίθεση του προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών Ρόδου στον Κ. Μητσοτάκη

Επίθεση στον πρόεδρο της Ν.Δ, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τη δήλωσή του για πλεονάζοντες γιατρούς στα δημόσια νοσοκομεία, εξαπέλυσε -μέσω της ΕΡΤ Ρόδου- ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Βασίλης Κυνούς.
«Είναι άχρηστη κάθε προσπάθεια να επιχειρηματολογήσουμε, για ν΄ ανατρέψουμε τον ανερμάτιστο ισχυρισμό του κ. Μητσοτάκη» δήλωσε, εκφράζοντας παράλληλα την απορία του, πως είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια άγνοια σε μια πολιτική ηγεσία.
Αναφερόμενος στον κανόνα που θέλει να εφαρμόσει ο πρόεδρος της Ν.Δ, μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις, ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών τόνισε ότι ακόμη και η τρόϊκα, αναγνωρίζοντας το μεγάλο πρόβλημα στελέχωσης, έχει καταργήσει τον περιορισμό στον αριθμό προσλήψεων και αποχωρήσεων, ειδικά για τον κλάδο των γιατρών.
«Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, είπε, μια πολιτική ηγεσία να μην το γνωρίζει», προσθέτοντας «ελπίζουμε μέσα στο μυαλό του, να μην έχει συνδυάσει τις ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό, με τους πλεονάζοντες γιατρούς, επιδιώκοντας να στρέψει τον ένα κλάδο εναντίον του άλλου».