Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Γ. Χατζημάρκος: Λυπάμαι που το επίπεδο της πολιτικής έπεσε τόσο χαμηλά

Αχαρακτήριστη και αναίτια, χαρακτήρισε τη λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, κατά τη συνεδρίαση του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ), εναντίον της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Γιώργος Χατζημάρκος.
«Η επίθεση υπερβαίνει και τα πιο ακραία όρια της πολιτικής λειτουργίας» αναφέρει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου σε γραπτή του δήλωση. Σημειώνεται ότι κατά τη συνεδρίαση του ΠΡΟΤΟΥΡ ο δήμαρχος Ρόδου φέρεται να εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην Περιφέρεια, όταν οι παριστάμενοι φορείς του απέδωσαν ευθύνες για τομείς που δεν είναι της αρμοδιότητάς του.
Στη δήλωση αναφέρει τα εξής:
«Η αχαρακτήριστη όσο και αναίτια λεκτική επίθεση του Δημάρχου Ρόδου, στην χθεσινή, κατά τον νόμο δημόσια συνεδρίαση του ΔΣ του ΠΡΟΤΟΥΡ, κατά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αλλά κυρίως κατά όσων έχουν συνεργασία με αυτή, είναι πρωτοφανής και υπερβαίνει και τα πιο ακραία όρια της πολιτικής λειτουργίας.
Συμπεριφορές όπως αυτή, συνιστούν ευθεία πορεία σε ένα πολιτικό κατήφορο. Συμπεριφορές για τις οποίες δεν χωρά δικαιολογία και δεν επιτρέπεται καμία ανοχή. Λυπάμαι πολύ που το επίπεδο της πολιτικής έπεσε τόσο χαμηλά».