Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Ο υφυπουργός Παιδείας Δ. Μπαξεβανάκης σε Κω και Κάλυμνο

Επισκέψεις στα ΕΠΑΛ Κω, Καλύμνου και συζήτηση για τις εξελίξεις στο εκπαιδευτικό σύστημα με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρη Μπαξεβανάκη πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη 17 Μάη η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου.
Τον υπουργό θα συνοδεύει ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, και ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου Βασίλης Καραγιάννης.
Αύριο το πρωί, ο Υφυπουργός και οι συνεργάτες του θα έχουν συνάντηση με το Δήμαρχο Κω και θα επισκεφτούν το ΕΠΑ.Λ .Στη συνέχεια θα μεταβούν στο ΕΠΑΛ της Καλύμνου και θα συναντηθούν με τον δήμαρχο Καλύμνου Γιάννη Γαλουζή ενώ θα ακολουθήσει ενημερωτική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Καλύμνου με ομιλητή τον υφυπουργό Παιδείας και θέμα «Αναπτυξιακή Προσπάθεια και Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση στο Νότιο Αιγαίο»
Όπως είπε στην ΕΡΤ Ρόδου ο κ. Μπαξεβανάκης «αυτό που μας ενδιαφέρει να δούμε στην πράξη πως εφαρμόζονται αυτά που αποφασίσουμε στη Βουλή αλλά κυρίως πριν αποφασίσουμε πως θα μπορούσαν να εφαρμοστούν. Παραλάβαμε μια παιδεία πολλαπλά λαβωμένη…πρόσθεσε».