Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Γ. Χατζημάρκος: Τέλος η ανοχή στη Fraport

Την άποψη ότι ο ρυθμός παρεμβάσεων της Fraport, στα τέσσερα μεγαλύτερα τουριστικά αεροδρόμια της χώρας (Ρόδου, Κω, Μυκόνου και Σαντορίνης), είναι απογοητευτικός, εξέφρασε -μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου- ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.
«Δείξαμε μια ανοχή και υπομονή στην αρχή, λόγω του χρόνου που απαιτείτο για τη μεταβίβαση, ωστόσο αυτή η ανοχή πλέον δεν υπάρχει» ανέφερε, προσθέτοντας ότι με όρους ιδιωτικού τομέα, ο χρόνος που μεσολάβησε είναι αρκετός.
«Πίστευα, είπε, ότι τα αντανακλαστικά μιας ιδιωτικής εταιρίας θα ήταν καλύτερα από τα αντανακλαστικά του δημοσίου, ωστόσο απεδείχθη ότι η Fraport στερείται σε αντανακλαστικά».
Σ’ ότι αφορά στο αεροδρόμιο της Ρόδου, που -όπως ισχυρίστηκε- τα προβλήματα δεν είναι σύνθετα και δεν είναι πολύ μεγάλα, τόνισε ότι η Fraport θα έπρεπε να τα αντιμετωπίζει πιο αποτελεσματικά.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ροδιακής», τη Δευτέρα, παρουσιάστηκε καθυστέρηση στη μεταφορά επιβατών από το αεροπλάνο στο κτίριο, γιατί συνέπεσαν δύο πτήσεις μαζί, ενώ καθυστέρηση υπήρξε και στην μεταφορά των αποσκευών, όταν κόλλησε ο ιμάντας.
Μάλιστα, λόγω της έλλειψης προσωπικού, οι επιβάτες αγανακτισμένοι από την καθυστέρηση και την ταλαιπωρία ανέλαβαν μόνοι τους δράση, βγάζοντας τις βαλίτσες από τον χαλασμένο ιμάντα