Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ με φόντο το Νοσοκομείο

Στο κόκκινο η αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, για την κατάσταση στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Η Συντονιστική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωσή της, καταγγέλλει ως κομματική τη διοίκηση του Νοσοκομείου, κατηγορώντάς την ότι έχει αποτύχει να διατηρήσει την εργασιακή ειρήνη.
«Το Νοσοκομείο, υποστηρίζει, δεν είναι βιλαέτι, ούτε ιδιοκτησία κανενός, αλλά ανήκει στο Ροδιακό λαό, χάριν του οποίου εμείς, το ΠΑΣΟΚ, το δημιουργήσαμε και οι προσωρινοί επιβήτορες της εξουσίας θα πρέπει να το προσέξουν σοβαρά αυτό».
Άμεση ήταν η αντίδραση της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.
«Κομματικό διορισμό διοίκησης στο Νοσοκομείο Ρόδου κάνατε εσείς, εκ περιτροπής με τους έτερους συνδιαχειριστές της διαπλοκής στη χώρα, τη Νέα Δημοκρατία. Στο παρελθόν, πριν καν γίνουν οι εκάστοτε εθνικές εκλογές, η τοπική κοινωνία γνώριζε εκ των προτέρων ποιος θα είναι ο επόμενος διοικητής του Νοσοκομείου, χωρίς καμία διαδικασία αξιολόγησης» αναφέρει στην ανακοίνωσή της, τονίζοντας ότι η υφιστάμενη διοίκηση του Νοσοκομείου επελέγη για πρώτη φορά μέσα από διαγωνισμό με διαφανείς διαδικασίες και ενημερώνοντας ότι η διοικήτρια δεν είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ».