Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Σκληρή κριτική Κ. Βελόπουλου για τις δομές υγείας στη Δωδεκάνησο

Περιοδεία σε Κάλυμνο, Λέρο, Κω πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος και στενούς του συνεργάτες.
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Κ.Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και στην απαξίωση των δομών υγείας στα νησιά.Επεσήμανε την υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Κω ,εν μέσω μάλιστα Πανδημίας, δεσμευόμενος να φέρει στη Βουλή το θέμα αυτή την εβδομάδα.
Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του κ Βελόπουλου στο πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα στην απαξίωση των τοπικών προϊόντων από Ξενοδοχειακές μονάδες που επιλέγουν, όπως τόνισε, τα εισαγόμενα ,ενώ άσκησε οξεία κριτική στο σύστημα All Inclusive που αποδυναμώνει ,όπως είπε, την τοπική οικονομία.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης χαρακτήρισε το προσφυγικό «βίαιη εισβολή» και τους πρόσφυγες μέρος του σχεδίου του Ερντογάν προκειμένου να υπάρξει αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας ενώ αρνήθηκε το γεγονός ότι υπέγραψε κοινή δήλωση με τους Σαλβίνι, Λεπέν, Όρμπαν για το μέλλον της Ευρώπης αποδεχόμενος ωστόσο τη θέση τους ‘’για μια Ευρώπη χριστιανική που θα έχει την οικογένεια στον πυρήνα της’’