Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου για τη συμβολή του στη ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού

Για τη συμβολή του στη ανάπτυξη του εσωτερικού τουρισμού από την Μακεδονία, τιμήθηκε από τους τουριστικούς πράκτορες της Βορείου Ελλάδος ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος
. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρη Τάσιου, καθώς και εκπροσώπων της αεροπορικής εταιρείας Sky Express.
Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει έμπρακτα τη συνεργασία της «Σύμπραξις» που αριθμεί 90 τουριστικά γραφεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, με την Sky Express, με την προβολή των προορισμών του Νοτίου Αιγαίου, που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα δρομολογίων και ταξιδιωτικών πακέτων, είτε μέσω διαφήμισης στην ιστοσελίδα της Sky Express, είτε μέσω της εφαρμογής της αεροπορικής εταιρείας στα κινητά τηλέφωνα.
Η συνεργασία ενδέχεται να επεκταθεί και πέραν του Αυγούστου, αναλόγως της ζήτησης και της πορείας επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.
«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που μας φέρνει πιο κοντά, συνεχίζουμε να ανοίγουμε δρόμους για τα νησιά μας» δήλωσε ο περιφερειάρχης.