Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Νέα ήττα για τον Κολοσσό

Mια ακόμη ήττα, την όγδοη συνεχόμενη, γνώρισε ο Κολοσσός!
Για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League έχασε στο Βενετόκλειο από την Κύμη με 81-68.
Οι «θαλασσί» αν και προσπάθησαν δεν κατάφεραν να αποδώσουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν εύκολα την ήττα. Κύριο χαρακτηριστικό της κακής εικόνας των γηπεδούχων ήταν η αστοχία, κυρίως από το σημείο των βολών και από τα 6.75μ.
Τα δεκάλεπτα: 16-15, 32-43, 45-61, 68-81
Κολοσσός H Hotels (Λυκογιάννης): Χάρις 9 (1), Σχίζας 9 (1), Μπρέι 12 (2), Ράιτ 9, Γιανγκ 13, Ουέαρ 7 (1), Γεωργαλλής, Μπιλλής, Αγγελάκος, Σταμάτης 2, Παπαδάκης, Τσαλμπούρης 7 (1).
Κύμη (Καστρίτης): Μανωλόπουλος 3 (1), Τσαγκαράκης 3 (1), Τζόουνς 17 (4), ΜακΓκί 9, ΜακΦάντεν 19 (3), Γερομιχαλός, Γλυνιαδάκης 2, Ουίλιαμσον 7 (1), Μαργέλης, Κάιζερ 11, Μπάρλος 4, Σμιθ 6 (1).
Ο Άρης Λυκογιάννης στο τέλος του αγώνα, δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στον κόουτς και την ομάδα της Κύμης για τη δίκαιη νίκη τους. Ο τρόπος που ξεκίνησε το ματς και ο τρόπος που τελείωσε, δείχνει την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, αλλά και το μεγάλο πρόβλημα που μας δημιούργησε η αγωνιστική απραξία των 20 ημερών. Ξεκινήσαμε στο τοπ και όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός μας και οι δυνάμεις μας έπεφταν. Αυτή την στιγμή υπάρχει μία γενικότερη αρνητική κατάσταση στην ομάδα που είναι απόρροια επιλογών που πήραμε στον δεύτερο γύρο, απόρροια των αρνητικών αποτελεσμάτων, κάποιων δίκαια και κάποιων από άλλους παράγοντες και αυτή την στιγμή η εικόνα μας δεν είναι καλή. Σήμερα θα πρέπει να πούμε συγγνώμη από τον κόσμο, γιατί η εικόνα μας ήταν πολύ κακή, εκτός από κάποια ξεσπάσματα που είχαμε και έχουν να κάνουν περισσότερο με προσωπικές ενέργειες. Είναι βέβαιο ότι οι επιλογές που κάναμε στο δεύτερο γύρο δεν μας ταιριάζουν και δεν μας έχουν δικαιώσει και νομίζω ότι το αποτελέσματα που παίρνουμε αυτή την στιγμή είναι δίκαια. Η εικόνα μας είναι κακή και με την παρουσία που έχουμε στον δεύτερο γύρο, δεν δικαιούμαστε να έχουμε παρουσία στα playoffs. Σίγουρα μπορούμε να το κάνουμε βάσει προγράμματος, αλλά δεν νομίζω ότι το μπάσκετ που παίζουμε τον τελευταίο μήνα είναι αυτό που θα μας δώσει την όγδοη θέση για να μπούμε στα playoffs».