Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Οι νικητές του τουρνουά beach volley «Satellite»

Η Νικολέτα Αμορανίτη με την Φαμπιόλα Τερζίου και ο Πέτρος Κάλας με τον Τάσο Παππά ήταν οι νικητές του τουρνουά μπιτς βόλεϊ Satellite Ανδρών – Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο.
Στο επιτυχημένο αγωνιστικά και οργανωτικά τουρνουά, που ήταν στο επίσημο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (κατηγορία Satellite) και διοργάνωσε ο Ροδιακός Σύλλογος Φίλων Πετοσφαίρισης στο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα, στην κατηγορία των γυναικών οι νικήτριες του 1ου σταθμού του φετινού Rodian Beach Volleyball Cup, Φαμπιόλα Τερζίου και Νικολέτα Αμορανίτη, επανέλαβαν την επιτυχία τους νικώντας σε έναν πολύ θεαματικό τελικό τις Κατερίνα Χειμωνέττου / Ελισάβετ Αμορανίτη με 2-0 σετ (23-21,23-11).
Στον τελικό των Ανδρών, ο Πέτρος Κάλας και ο Τάσσος Παππάς αν και έχασαν το 1ο σετ (13-21) από τους Γιάννη Φλεβάρη και Δημήτρη Γιώτη, έκαναν την ανατροπή και κατέκτησαν δίκαια στο τάι μπρέικ το χρυσό μετάλλιο (13-21,21-11,15-12).
Στο αναπτυξιακό τουρνουά (κάτω των 13 ετών) που διεξήχθη παράλληλα με το τουρνουά των μεγάλων, οι Δημήτρης Καλιόζης και Ηλίας Ρέγκλης ήταν οι νικητές.